A modern belsőterek kifinomult, igényes, tapasztalattal alkotását (szofisztikáltságát) új szintre emeli az iLiv három már nagyon várt új kollekciójának bemutatása a Heimtextilen, a legnagyobb nemzetközi lakástextil és belsőépítészettel foglalkozó kiállításon és vásáron.

 

A luxus textilek és a tapéták designhoz való irányított közeledései az új kollekciók, melyekről több ezer látogató előtt fog lehullni a lepel a 3.1 csarnok, B86-os standjánál.
Az Essence a míves szöveteket és korábban alulértékelt mintákat ötvöz, pasztel és egyéb visszafogott színekben az időtlen len- és pamutvásznakon. A kollekció négy elegáns színvilágban menta (Mint), arcpír (Blush), fűzfa (Willow) és len (Linen) varázsol el.


A Forever Spring bepillantást enged a brit természetbe. A kollekcióban a kézzel festett pamut nyomatok keverednek a természetes bársonnyal, a vászon alapú kézi hímzéssel és kockás mintákkal. Mind az öt színvilág - Eau De Nil, Delft, Rose, Coral and Buttercup- a külső természet hangulatát hozza otthonunkba, s teremt egy személyre szabott, rusztikus menedéket.


Végezetül a Samira, egy globális inspirációjú és szemet gyönyörködtető, karizmatikus mintákkal kérkedő válogatás, amely képes bármely szobánkba energiát csempészni. A lenvászon és a pamut alapú hímzések kombinációja, a kortárs kézi szőtteseket, luxus minőségű bársonyokat és hétköznapi csíkos és geometriai formákat felvonultató, vibráló kollekció, melynek textiljei indigo, henna, ében, chili és olíva színekben érhetőek el.


Jason Kenworthy, az iLiv ügyvezetője, így fogalmazott: „Az új kollekció fő hajtóereje a hónapokig tartó ötletelés, az inspirációk és új technikák, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy valami igazán különlegeset teremtsünk a luxus belsőterek piacára. A Heimtextil egy fontos dátum a naptárunkban, ahol csak a legjobb minőségű anyagok és minták kerülnek kiállításra, így nem is választhattunk volna jobb időpontot az új kollekcióink bemutatására. Várjuk már, hogy a meglévő partnereink számára továbbra is bizonyíthassuk kiválóságunk, s ugyanilyen izgatottak vagyunk új kapcsolatok kiépítésével kapcsolatban, amihez ez a nagyon izgalmasnak ígérkező esemény ad otthont.“


Az új kollekciók mellett az iLiv bemutatja mind a 30 luxus kollekcióját, amelyek kiválóan illenek egymáshoz és kombinálhatóak egymással illetve 6 közületi kollekcióját is.


Az Egyesült Királyságban található az iLiv cég központja, amely jelenleg 5 földrész 50 országban elérhető el. Magyarországon a K-Deco Textil Kft. a márka kizárólagos forgalmazó partnere. A testre szabott szolgáltatás részeként az iLiv team mind a kereskedelmi választék, mind magas teljesítményű, nehezen éghető közületi textilek területén lehetőséget ad egyedi szín, anyag vagy minta akár mintavilág kialakítására, legyen szó bútorkárpitokról, függönyről, ágytakarókról, díszpárnákról, szőnyegekről vagy fali dekorációról, tapétáról.

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!