ARMADA KOLLEKCIÓ

Érezd magad jól szőnyegek
Lapozz bele a katalógusba

KEMÉNY SZŐNYEGEK

A természetes szálból készült padlóburkolatokból a „ kemény” kategóriában nagy a választék. A koptató réteg (használati felület) mindig 100 %-ban természetes anyagból áll, mint a szizál, a kókuszrost vagy a tengerifű. Az exkluzív megjelenés mellett ezek az anyagok egészen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek. A szizál magas nedvességmegkötő képességével egészséges klímát varázsol a lakóterekbe. A kókuszrost zsírmentes és ebből kifolyólag ellenálló a gombákkal, baktériumokkal szemben, így ez kitűnő választás az allergiások részére. Továbbá antisztatikus és nem gyúlékony, a belseje üreges és remek szigetelő és hangelnyelő egyben. A tengerifűből készült padlóburkolatok nagyon robusztusak és extrém ellenállóak. Hőszigetelő hatásuk nagy és különösen fenntarthatóak, mivel a tengerifű egy megújuló és biológiailag lebomló nyersanyag.

TARTÓS SZŐNYEGEK

Akár lakáson belül, akár kint, az időjárásálló polipropilénből készült szőnyegek és padlóburkolatok mindenhol jól mutatnak. Nemcsak nagyon strapabíróak, hanem extrém időjárásállóak is, legyen szó napsugárzásról vagy viharos időről, egyszerűen elnyűhetetlenek.

GYAPJÚSZŐNYEGEK

Színtiszta természet otthonodban! A gyapjú és nyírt változata robusztus – ám a valószínűleg legpuhább anyagként – a strapabíró padlóburkolatok ideális alapja. A gyapjúból készült szőnyegeknek nemcsak meleg és otthonos karakterük az előnyük, hanem hogy sűrű szövésük miatt szinte taszítják a szennyeződéseket, így a kisebb foltok tisztítása is problémamentes – egyszerűen a természet mesterműve.

 PUHA SZŐNYEGEK

A természetes alapú termékeink tökéletes kiegészítéseként a „finom” kategória sokféle variációt kínál polipropilén, poliamid és poliészter alapú szőnyegekből is. Természetes színvilágukkal és puha selymes tapintású felületükkel minden környezetbe tökéletesen beleillenek és gyakorlatilag minden helyiségbe alkalmasak.