HALBMOND DESIGN ÖTLETEK

A padlószőnyeg életre kelti a lakóteret és egyéni légkört teremt. Az – allergiások számára is alkalmas – padlószőnyeg az akusztikára, lépéskomfortra és helyiségklímára gyakorolt pozitív tulajdonságaival emelkedik ki. A tervezés és a színváltozatok révén jelentős mozgástér áll rendelkezésre a kellemes közérzetet biztosító egyéni térmegoldásokhoz. A padlószőnyeg vizuális és tapintási élményt nyújt.

IMAGE BROSSÚRA

Merüljön el a szőnyegpadló világában és engedje, hogy inspiráljuk!

Ugyanis egyik legfontosabb alapelvünk az, hogy a ne szabjunk határt a kreativitásnak.

SHOW TIME

DESIGN GUIDE 15

Függöny fel! Film indul! A művészmozitól a multiplexig, a zenés színháztól a prózai színházig – merüljön el az álomgyár és az előadóművészet lenyűgöző világában. A Design Guide SHOW TIME műsora bemutatja a mozik és színházak egyedi helyiségberendezéseinek változatos arculatát, és minden oldalon egy új világot nyit meg – a régmúlt korok, jelenkorunk és a holnap keverékét.

FASHION FLOORS

DESIGN GUIDE 14

FASHION FLOORS kollekciónk divatos klasszikusokat helyez a lábad elé. Öltöztesse padlóját szőnyeggel, és teremtsen új és egyedi hangsúlyokat szobáiba. A FASHION FLOORS olyan textildizájn-klasszikusokra épül, amelyek egész évtizedeket formáltak meg, és amelyekhez ismert személyiségeket és különleges életérzést társítanak.

CORRIDOR CONCEPTS

DESIGN GUIDE 13

A folyosók, a bejáratok és a nyilvános területek az első benyomást keltik az Ön hangulatáról. A vendégek jóléte itt döntő szerepet játszik. Az innovatív, kiváló minőségű szőnyegek több szempontból is pozitívan hatnak: vizuálisan és akusztikusan.

RESIDENCES WITH FLAIR

DESIGN GUIDE 12

Különösen idős korban sok ember számára fontos a saját egyéniség megőrzése. Olyan karizmatikus légkör megteremtése, amelyben az ember valóban otthon érzi magát – felbecsülhetetlen érték.

CARPET CREATIONS

DESIGN GUIDE 11

A “Carpet CREATIONS” kollekció új mércét állít fel. A Colaris digitális nyomtatási rendszerünkkel új generációs szőnyegeket készítünk.
Néhány alaptintával nagy felbontású és éles kontúrokkal ellátott minták hozhatók létre szinte korlátlan színválasztékban, minden felhasználási területre és minden környezetbe.

COLLECTIONS

A Halbmond név immár 130 éve a hagyományon alapuló minőség szinonímája. Számunkra a „Made in Germany” minőséget tanúsító pecsét egyszerre jelent felelősséget és büszkeséget. Engedje meg, hogy bepillantást adjunk termékeink széles választékába. A Halbmond vállalatnál 2012 óta 20 különböző kollekció elégíti ki az egyéni igényeket.

MOSQUE CARPETS

DESIGN GUIDE 10

A sokféleség és a minőség adják a mecsetek és imatermek számára alkalmas kollekciónk fő jellemzőit. Igényes történelmi díszítések és antik motívumok, valamint innovatív modern értelmezések egyaránt jellemzik padlószőnyegeink és imaszőnyegeink nemes megjelenését.

BLACK&WHITE

DESIGN GUIDE 09

A kontrasztok alkotta legextrémebb formák az egymást követő korszakokban bűvölték el az építészetet és a divatot. Az 50-es évek vége és a 71-es évek eleje közötti időszak fekete-fehér stílusa inspirálta a Halbmondot arra, hogy új életre keltse ezt a varázslatot a „Black & White” kollekcióban.

PURE ELEMENTS

DESIGN GUIDE 08

Az elemek, a formaterv és a technika összjátéka szükséges ahhoz, hogy egyéni témák és élmények világát fedezhessük fel a padlón. A „Pure Elements” dizájninspirációkat nyújt szálloda-, üzlet- és irodaterek kialakításához.

COSY MOMENTS

 DESIGN GUIDE 07

A „Cosy Moments” kollekció eredeti tervezési irányaival – gyöngy és fonatos minták, norvég minták vagy akár csipkedekor – fejti ki hatását.
A tervezés és a színváltozatok révén jelentős mozgástér áll rendelkezésre a kellemes, otthonos közérzetet biztosító egyéni térmegoldásokhoz.

SEASONS COMFORT

DESIGN GUIDE 06

A két új termékcsalád nyugalmat hoz a házba és ajtón kívül tartja a napi zűrzavart. A kellemes közérzetet 14 klasszikus és geometrikus rajzolat biztosítja, natúr színekben. A termékek időtlen eleganciája minden stílusú berendezéshez illeszkedik és visszaadja a belső egyensúlyt.

BEL ETAGE

DESIGN GUIDE 05

A Halbmond stúdió 130 éves munkájából származó, eredeti kézzel festett mintákon alapuló időtlen és elegáns rajzolatok új értelmezése kelt új életre hét pompás termékcsaládban.

NIGHTLIFE FLAIR

DESIGN GUIDE 04

„Nightlife Flair” – fedezze fel az egyéni térkialakítások lenyűgöző spektrumát.

CLASSIC SELECTION

DESIGN GUIDE 03

Kedvelt hotel klasszikusok, amelyek kombinációja és színvilága mindig új térmegoldásokat nyújt. A népszerű minták és divatos termékcsaládok bármilyen hotelhelyiség kialakítására alkalmasak.

VINTAGE

DESIGN GUIDE 02

„Vintage” – szemérmes báj és az eredetiség ereje egyesül ebben a termékcsaládban.

CIRCLES IN MOTION

DESIGN GUIDE 01

„Circles in Motion” – ez a termékcsalád harmonikus és elegáns módon egyesíti a körök mintavilágát, a játékos kreativitás és a szigorú rend között egyensúlyozva.

QUICK START

PRODUCT GUIDE 08

A „Quick Start” termékcsalád – a „Quick Step” kollekcióhoz hasonlóan – 40 időtlen formatervet kínál, egyenként 5 diszkrét színváltozatban irodák számára. Itt is érvényesek a Quick-koncepció jellemzői: gyors kiválasztás, rövid szállítási határidők és kompromisszumoktól mentes minőség.

Q STEP 2

PRODUCT GUIDE 07

A „Q Step 2” kollekció – egyenként 6 színváltozatban készülő 36 időtlen formatervvel – gyors mintaszolgáltatással és rövid szállítási határidőkkel maximális rugalmasságot kínál.

OCEAN LINE

PRODUCT GUIDE 06

A Halbmond sikeresen definiálta újra a hajóipar számára gyártott padlószőnyegek ideálját.

XTRA SOLUTION

PRODUCT GUIDE 04

Az „Xtra Solution” kollekcióval a Halbmond tökéletes megoldást kínál extrém igényekre. A Solution Dyed eljárással gyártott padlószőnyegek többszörösen kiemelkedő termékek. A gyártás során a színezőanyag kioldhatatlanul beépül a szálakba.

XTRA

Az „Xtra” termékekkel olyan új kollekciót fejlesztettünk ki, amely új alapokra helyezi az Ön szemléletét.
A minőségek és a formatervek hatalmas választéka révén még nagy objektum- és munkaterületek is egyedileg kialakíthatók.

FLAX FLOOR

PRODUCT GUIDE 03

Egyre több ember alakítja életmódját az egészség és a fenntarthatóság elvei szerint. Egyre nagyobb jelentősége lesz az olyan értékeknek, mint a minőség és a természetesség. A Halbmond „Flax Floor” kollekciója a len természetes rostjainak egyedülálló előnyeit aknázza ki, amelyek így a lakóterekben és munkaterületeken érvényesülnek.

Q STEP

PRODUCT GUIDE 02

Szép, gyors és egyszerű. Élénk és elegáns. 36 változatos formaterv 6 színváltozatban. Egyszerűen rendelhető – rövid szállítási határidővel.

FLAT LOOP

PRODUCT GUIDE 01

Szép, gyors és egyszerű. Élénk és elegáns. 36 változatos formaterv 6 színváltozatban. Egyszerűen rendelhető – rövid szállítási határidővel.

HOSPITALITY

Időtlen elegancia 10 féle szegéllyel készülő 15 formatervben megvalósítva.