HALBMOND DESIGN ÖTLETEK

A padlószőnyeg életre kelti a lakóteret és egyéni légkört teremt. Az – allergiások számára is alkalmas – padlószőnyeg az akusztikára, lépéskomfortra és helyiségklímára gyakorolt pozitív tulajdonságaival emelkedik ki. A tervezés és a színváltozatok révén jelentős mozgástér áll rendelkezésre a kellemes közérzetet biztosító egyéni térmegoldásokhoz. A padlószőnyeg vizuális és tapintási élményt nyújt.

COZY MOMENTS

DESIGN GUIDE 7

A „Cosy Moments” kollekció eredeti tervezési irányaival – gyöngy és fonatos minták, norvégminták vagy akár csipkedekor – fejti ki hatását.
A tervezés és a színváltozatok révén jelentős mozgástér áll rendelkezésre a kellemes, otthonos közérzetet biztosító egyéni térmegoldásokhoz.

PURE ELEMENTS

DESIGN GUIDE 8

Az elemek, a formaterv és a technika összjátéka szükséges ahhoz, hogy egyéni témák és élmények világát fedezhessük fel a padlón. A „Pure Elements” dizájninspirációkat nyújt szálloda-, üzlet- és irodaterek kialakításához.

BLACK&WHITE

DESIGN GUIDE 9

A kontrasztok alkotta legextrémebb formák az egymást követő korszakokban bűvölték el az építészetet és a divatot. Az 50-es évek vége és a 71-es évek eleje közötti időszak fekete-fehér stílusa inspirálta a Halbmondot arra, hogy új életre keltse ezt a varázslatot a „Black & White” kollekcióban.

Q STEP

Szép, gyors és egyszerű. Élénk és elegáns. 36 változatos formaterv 6 színváltozatban. Egyszerűen rendelhető – rövid szállítási határidővel.

Q STEP 2

A „Q Step 2” kollekció – egyenként 6 színváltozatban készülő 36 időtlen formatervvel – gyors mintaszolgáltatással és rövid szállítási határidőkkel maximális rugalmasságot kínál.

QUICK START

A „Quick Start” termékcsalád – a „Quick Step” kollekcióhoz hasonlóan – 40 időtlen formatervet kínál, egyenként 5 diszkrét színváltozatban irodák számára. Itt is érvényesek a Quick-koncepció jellemzői: gyors kiválasztás, rövid szállítási határidők és kompromisszumoktól mentes minőség.