HALBMOND MODULSZŐNYEG KOLLEKCIÓK

A modulszőnyegek nélkülözhetetlenek a belsőépítészetben. Nemcsak a padlószőnyeg akusztikára, lépéskomfortra és helyiségklímára vonatkozó összes pozitív tulajdonságát egyesítik, hanem maximális rugalmasságot is biztosítanak. A nagy igénybevételű területeken a padlóburkolat a teljes helyiség felújítása nélkül gyorsan cserélhető. A lerakás és a szállítás során az egyszerű anyagmozgatás, valamint a kevés vágási veszteség szintén a modulszőnyegek mellett szól.

FASHION TILES&PLANKS

TILE GUIDE 08

Üdvözöljük a FASHION kollekció világában, ahol a divat nem csak a ruháiban jelenik meg, hanem a lába alatt is. Legújabb modulszőnyegeink a FASHION dizájnvonalunk részeként közvetlenül az Ön szobáiba hozzák be a divatos klasszikusokat.

PLANK CREATIONS

TILE GUIDE 07

A Plank CREATIONS kollekció maximális rugalmasságot és a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy bármilyen helyiségben egyedi hangulatot teremtsen.

TILE CREATIONS

TILE GUIDE 06

A Tile CREATIONS csempe kollekció új mércét állít fel figyelemre méltó színintenzitásával. Nagy felbontású és élesen kontúrozott mintákból áll, amelyek minden szobát egyedivé tesznek.

QUICK START TILES

TILE GUIDE 05

A „Quick Start Tiles” termékcsalád 36 időtlen formatervet kínál, egyenként 5 diszkrét színváltozatban irodák számára. Ezek a modulszőnyegek 60 × 60 cm, 120 × 120 cm és 180 × 180 cm méretben kaphatók.

Q STEP TILES

TILE GUIDE 04

A „Q Step Tiles” termékcsalád 36 időtlen formatervet kínál, egyenként 6 diszkrét színváltozatban a szállodák számára. Ezek a modulszőnyegek 60 × 60 cm, 120 × 120 cm és 180 × 180 cm méretben kaphatók.

MEGA TILES

TILE GUIDE 03

A „Mega Tiles” kollekció szokványostól eltérő 192 × 192 cm-es méretével új dimenziókat nyit a Halbmond. Nagy helyiségekben, de akár kisebb szállodák szobáiban történő gyors lerakás révén egyértelműen megmutatkoznak a nagy lapok előnyei.

SHAPE&CREATE

TILE GUIDE 02

„Shape & Create” – a Halbmond második, 5 különleges formájú és méretű modulszőnyeg-kollekciója a kialakítási lehetőségek csaknem határtalan spektrumát kínálja: Wing, Hexagon, Diamond, Wave és Plank – mindegyik formának megvan a saját karaktere és mindegyik egyedülálló hangulatot kölcsönöz a környezetnek.

SET IT UP

TILE GUIDE 01

A modulszőnyeg-garnitúrák átfogó kollekciójával a Halbmond olyan újdonságot mutat be ebben a katalógusban, amely nagyban segíti az ügyfelet az összeállításban. Kifejező, egyedi formatervezésű modulszőnyeg-garnitúrák hozzáillő alaprajzolattal kombinálhatók, ezáltal minden helyiségnek egyediséget kölcsönöznek.

NIGHTLIFE TILES

TILE GUIDE SPECIAL

Vesse bele magát a nagyváros vibráló éjszakai életébe és fedezze fel az egyedileg megtervezett kaszinók, bárok, éttermek és klubok lélegzetelállító spektrumát. A „Nightlife Tiles” dizájnútmutató minden oldalon egy vadonatúj világot nyit meg, és elegáns, színpompás és trendi modulszőnyeg-formaterveket mutat be.

IMAGE BROSSÚRA

Merüljön el a szőnyegpadló világában és engedje, hogy inspiráljuk!

Ugyanis egyik legfontosabb alapelvünk az, hogy a ne szabjunk határt a kreativitásnak.